Assembly and functioning of endophytic bacterial communities in arcto-alpine pioneer plant Oxyria digyna - Given, Cindy Jittrapan; Jyväskylän yliopisto. Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta (JYU dissertations, ISSN 2489-9003, 2019)
Arktis-alpiinisen pioneerikasvin Oxyria digyna endofyyttisten bakteeriyhteisöjen muodostuminen ja toiminta.
Keywords: kasvit; endofyytit; symbioosi; mikrobisto; bakteerit; sopeutuminen; mikrolisäys; kylmä vyöhyke; väitöskirjat; pioneerilajit; hapro; arctic; endophytic bacteria; functioning; holobionts; micropropagated plants; Oxyria digyna; tissue-specificity