Nils-Aslak Valkeapään runouden kaikuja saamelaisessa nykyrunoudessa - Ahvenjärvi, Kaisa; Mattila, Hanna (Minä soin = Mun čuojan : kirjoituksia Nils-Aslak Valkeapään elämäntyöstä, 2017)
English abstract.
Keywords: Aikio, Inger-Mari; Holmberg, Niillas; Valkeapää, Nils-Aslak; Eira, Rawdna Carita; Siri, Hege; kirjallisuudentutkimus; lyriikka; saamenkielinen kirjallisuus; alkuperäiskansat; saamelaiset; saamelaiskulttuuri; linnut; luonto; poronhoito; saamelaiskielet; identiteetti; poliittisuus