1918 ranskalaisen silmin : Pietari - Helsinki - Tampere tammi-huhtikuussa 1918 - Laporte, Henry; Siren, Janne; Laatukäännös JAS (Laatukäännös JAS, 2018)
"Aikalaiskuvaus Venäjän vallankumouksen ja Suomen sisällissodan pyörteistä ranskalaisen insinöörin ja pankkiirin kertomana."
Keywords: 1917; 1918; lokakuun vallankumous; Suomen sisällissota; sisällissodat; yhteiskuntakuvaus; kokemukset; diplomaatit; ranskalaiset; Venäjä; Suomi