Reissumiehen lauluja. 3 - Rautavaara, Tapio, 1915-1979 (Helsinki : Fazer, 1983)
21 kappaletta.
Soitinnus: kosketinsoitin, sointumerkit.
Sanat: suomi.
Keywords: foxtrotit (sävellykset); Yhdysvallat; ikivihreät; iskelmät; elokuvamusiikki; valssit; jenkat; tangot