Kannustin, koriste ja liikkujan kaveri : tutkimus liikuntateknologian käyttäjyydestä - Moilanen, Panu (Jyväskylä : University of Jyväskylä, 2017)
A spur, an ornament, and a friend of a mover : a study on the agency of use of sports technology.
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
Keywords: liikuntateknologia; liikunta; kuntoliikunta; käyttäjät; käyttäjäpsykologia; toimijuus; sulautettu tietotekniikka; sports technology; exercise; sports; agency; users; meanings; user behaviour; information systems usage; technology use; ubiquitous technology