Establishment and enhancement of Mu in vitro DNA transposition applications : novel procedures and new tools - Pulkkinen, Elsi (Turku : Turun yliopisto, 2016)
Tiivistelmä.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: transposonit; geenit