Heteroglossic and multimodal resources in use : participation across spaces of identification in a Christian lifestyle sports community - Peuronen, Saija (Jyväskylä studies in humanities, ISSN 1459-4323, 2017)
Heteroglossiset ja multimodaaliset resurssit käytössä : osallistuminen ja identifioitumisen tilat kristittyjen elämäntapaurheilijoiden yhteisössä.
Keywords: kristillisyys; yhteisöt; sosiaalinen media; multimodaalisuus; kielellinen vuorovaikutus; nuoret; kristityt; sosiolingvistiikka; osallistuminen; yhteisöllisyys; kielenkäyttö; nuorisokulttuuri; sosiokulttuuriset tekijät; diskurssi; kristinusko; harrastukset; lumilautailu; urheilu; verkkokeskustelu; verkkovideot; sociolinguistics; ethnography; discourse studies; youth culture; community of practice; participation; identification; Christianity; lifestyle sports