Clients' role in construction innovation management process - Sivunen, Matti; Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu. Maankäyttötieteiden laitos (Helsinki : Aalto University, School of Engineering, Department of Real Estate, Planning and Geoinformatics, Real Estate Business, 2015)
Asiakkaan rooli rakennusalan innovaatioprosesseissa ja -johtamisessa.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta.
Väitöskirja
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: rakennusala; rakentaminen; rakennuttaminen; innovaatiot; innovaatiotoiminta; hankesuunnittelu; byggande; byggentreprenad; innovationer; projektplanering; briefing; construction innovation; construction management; design management; procurement