EMU-eron vaikutukset : simulointeja NiGEM-mallilla - Suni, Paavo (Helsinki : Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA, 2014)
A withdrawal from the Eurozone : some simulation studies with the NiGEM model.
”EU talouskriisin jälkeen" -tutkimusohjelma.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Euroopan talous- ja rahaliitto; eroaminen; euroalue; vaikutukset; simulointi; eroaminen (yhteisöstä); euroområdet; utträde; effekter; simulering; Kreikka; Suomi; Grekland; Finland