Ruotsin kirkon virsiä kuorosovituksina : kirkkovuoden virsiä. ([Helsinki] : Suomen kanttoriurkuri-liitto : Suomen kirkkomusiikkiliitto, 2003)
14 kappaletta.
Rannalla mies outo seisoo -- Nyt jouluvalot syttyvät -- Enkellaulu kaikuu nyt -- Yöhön synkkään päivä koittaa -- Herramme, luovuit kruunusta Jumalan -- Vehnänjyvä nukkuu -- Ympärillä Jeesuksen -- Yön selkään tuskan taakkaa kantaen -- Sylin täydeltä kukkia -- Vapauteen ja elämään -- Näin, kuinka koskit tuskaa kädelläsi -- On Henki tullut taivaasta -- Pyhän kaupungin porteista -- On koti kaiken surun tuolla puolen.
Rvk.
Musiikin esityskokoonpano: sekakuoro.
Sanat: suomi.
Keywords: sekakuorot; koraalit; sovitukset (musiikki); koraalit; sovitukset (musiikki)