Tutkimus- ja innovaationeuvoston toiminnan ja vaikuttavuuden arviointi - Pelkonen, Antti; Nieminen, Mika; Lehenkari, Janne (Helsinki : Opetus- ja kulttuuriministeriö, korkeakoulu- ja tiedepolitiikan osasto, 2014)
Bedömning av forsknings- och innovationsrådet.
Evaluation of the Research and Innovation Council of Finland.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Tutkimus- ja innovaationeuvosto; Forsknings- och innovationsrådet; tiedepolitiikka; tiedehallinto; innovaatiopolitiikka; asiantuntijaorganisaatiot; vaikuttavuus; toiminta; arviointi; vetenskapspolitik; vetenskapsförvaltning; innovationspolitik; expertorganisationer; utvärdering