Matriisirakenteen omaksuminen sairaalaorganisaatioissa : rakenteeseen päätyminen, organisaatiosuunnittelu ja toimintalogiikan hyväksyminen - Tevameri, Terhi (Turun kauppakorkeakoulun julkaisuja, ISSN 0357-4652, 2014)
The adoption of a matrix organizational structure in hospitals : reaching a decision on the structure, organizational design and acceptance of an internal structure.
Keywords: tapaustutkimus; kehittäminen; rakenne (ominaisuudet); organisaatiot; sairaalat; organisaatiomuutokset; organisaatiotutkimus; organisaatioteoriat; organisaatiosuunnittelu; matriisirakenne; organisaatioteoria