Yhdyskuntarakenteen vyöhykkeet Suomessa : jalankulku-, joukkoliikenne- ja autovyöhykkeiden kehitys vuosina 1985-2010 - Ristimäki, Mika; Tiitu, Maija; Kalenoja, Hanna; Helminen, Ville; Söderström, Panu (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1726, 2013)
Travel-related Urban Zones in Finland – the development of pedestrian, transit and car-oriented zones from 1985 to 2010.
Keywords: liikkuminen; yhdyskuntarakenne; kehitys; liikenne; joukkoliikenne; autoilu; jalankulku; liikennejärjestelmät; vyöhykkeet; alueet; kaupunkiseudut; taajamat