Tekijänoikeus ja kuvapalvelukysymyksiä. - Suomen museoliitto ([Helsinki] : [Suomen museoliitto], 1979)
Julkaisu on koottu niistä esitelmistä ja puheenvuoroista, jotka sisältyivät Suomen museoliiton järjestämään Tekijänoikeus- ja kuvapalvelukysymyksiä käsitelleen seminaarin ohjelmaan 20.-21.11.1979 Hanasaaren kulttuurikeskuksessa, Espoossa
Julkaisu on koottu niistä esitelmistä ja puheenvuoroista, jotka sisältyivät Suomen museoliiton järjestämään Tekijänoikeus- ja kuvapalvelukysymyksiä käsitelleen seminaarin ohjelmaan 20.-21.11.1979 Hanasaaren kulttuurikeskuksessa, Espoossa
Keywords: tekijänoikeus; valokuvat; audiovisuaalinen aineisto; taide-esineet; kuvataide; kuvat; taiteelliset teokset; julkaisutoiminta; tekijänoikeuslaki; kirjalliset teokset; valokuva; Suomi; tekijänoikeus; audiovisuaalinen aineisto; Suomi; Art objects