Epilepsia - Järviseutu-Hulkkonen, Mirja; Keränen, Tapani; Kälviäinen, Reetta; Rantala, Heikki (Hyvä hoito, 2016)
Kirja käsittelee kattavasti ja käytännönläheisesti epilepsian kokonaisvaltaista hoitoa ja epilepsiaa sairastavan elämää. Kirjan keskeisen osan muodostavat epilepsian hoidon periaatteita ja toteutusta, kuntoutumista sekä potilaan arkielämän selviytymistä käsittelevät artikkelit.
Keywords: Activities of Daily Living; Diet Therapy; Drug Therapy; Epilepsy; Patient Education as Topic; Rehabilitation; Self Care; epilepsia; diagnostiikka; hermoston taudit; hoito; hoitomenetelmät; kuntoutus; leikkaushoito; lääkehoito; ravitsemus; epilepsi; behandlingsmetoder