Polkuja ja poikkeamia : aikuisuutta etsimässä - Aapola-Kari, Sinikka; Ketokivi, Kaisa (Julkaisuja / Nuorisotutkimusverkosto & Nuorisotutkimusseura, ISSN 1799-9219, 2013)
On and off the beaten tracks - searching for adulthood.
Keywords: nuoret; aikuisuus; aikuistuminen; itsenäistyminen (psykologia); asuminen; kouluttautuminen; koulutusvalinnat; perheellistyminen; elämänmuutokset; äitiys; osallisuus; osallistuminen; nuoruus; nuoret aikuiset; nuoret perheet; kansalaisuus; työpajat; työmarkkinat; elämänhallinta; nuorten asema; erityisryhmät