Analysis of the spatial throughput in interference networks - Nardelli, Pedro Henrique Juliano (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 0355-3213, 2013)
Tilatason suorituskyvyn analysointi häiriöllisissä verkoissa.
Keywords: stabiilius; tietoliikenneverkot; langattomat verkot; rakenteettomat verkot; häiriöt