Nuoret ja ääni : nuoret eduskuntavaaleissa 2011 - Ronkainen, Jussi (Helsinki : Nuorisotutkimusverkosto : Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta, 2012)
Sammandrag: De ungas röst : ungdomarna i riksdagsvalet 2011.
Summary: Young voters : in the 2011 parliament election.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-5994-14-8 (PDF)
Keywords: 2011; nuoret; äänestäminen; äänestyskäyttäytyminen; vaikuttaminen; eduskuntavaalit; vaalit; poliittinen osallistuminen; poliittiset asenteet; poliittinen käyttäytyminen; sukupolvet