Energy sensing factors modulate expression of inflammatory mediators, mitochondria acetylation and drug metabolism in the liver - Buler, Marcin (Oulu : University of Oulu, 2012)
Tiivistelmä: Energiatasoa aistivat tekijät säätelevät tulehduksellisten välittäjäaineiden ilmentymistä, mitokondriaalista asetylaatiota ja lääkeainemetaboliaa maksassa.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta.
Väitöskirja
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-951-42-9868-4 (PDF)
Keywords: maksa; toiminnot; immuunijärjestelmä; säätely; mitokondriot; välittäjäaineet; tulehdus; paasto; lääkeaineet; vierasaineet; aineenvaihdunta