Totta, tarua vai narrinpeliä? : Lars Sundin Siklax-trilogian (meta)fiktiivinen historiankirjoitus - Hietasaari, Marita (Oulu : Oulun yliopisto, 2011)
Abstract: Fact, fiction or a fool's game? : (meta)fictional historiography in Lars Sund's Siklax trilogy.
Abstrakt: Sanning, myt eller narrspel? : den (meta)fiktiva historieskrivningen i Lars Sunds Siklax-trilogi.
Fact, fiction or a fool's game? : (meta)fictional historiography in Lars Sund’s Siklax trilogy.
Sanning, myt eller narrspel? : den (meta)fiktiva historieskrivningen i Lars Sunds Siklax-trilogi.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta.
Väitöskirja
Väitöskirja
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-951-42-9639-0 (PDF)
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Sund, Lars. Colorado Avenue; Sund, Lars. Lanthandlerskans son; Sund, Lars; Sund, Lars. Eriks bok; Sund, Lars; Sund, Lars; Sund, Lars; Sund, Lars; Sund, Lars, -- 1953-; Sund, Lars, -- 1953-; Sund, Lars, -- 1953-; Sund, Lars, -- 1953-; Sund, Lars, -- 1953-; taiteidenvälisyys; kirjallisuudentutkimus; historialliset romaanit; suomenruotsalainen kirjallisuus; intertekstuaalisuus; kontekstuaalisuus; metafiktio; narratologia; postmodernismi; romaanit; ekfrasis; litteraturvetenskap; historiska romaner; finlandssvensk litteratur; intertextualitet; kontextualitet; narratologi; postmodernism; tvärkonstnärlighet; ekfrasis; kontekstualismi; ekfrasis; kontekstualismi; ekfras; intermedialitet; Finland-Swedish literature; contextualism; ekphrasis; historical novels; intermediality; intertextuality; literary research; narratology; postmodernism; Finland-Swedish literature; contextualism; ekphrasis; historical novels; intermediality; intertextuality; literary research; narratology; väitöskirjat