Characterization and Authentication of Olive and Other Vegetable Oils New Analytical Methods
Finna-arvio
Characterization and Authentication of Olive and Other Vegetable Oils New Analytical Methods
Tallennettuna:
Ulkoasu |
XX, 220 p. online resource |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Julkaisija |
Berlin, Heidelberg :
Springer Berlin Heidelberg,
2012.
|
Sarja | Springer Theses, Recognizing Outstanding Ph.D. Research, ISSN 2190-5053 |
Dewey-luokitus |
641.3 664 |
Aiheet | |
Lisätiedot | by María Jesús Lerma García |
Painettu |
9783642314179 |
ISBN |
9783642314186 |
DOI | 10.1007/978-3-642-31418-6 |
Pääsy | Aineisto on käytettävissä Jyväskylän yliopiston verkossa |
Huomautukset |
SpringerLink eBooks |
Standarditunnukset |
doi 10.1007/978-3-642-31418-6 |
Hae kokoteksti |