Maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen moduulimallin ulkoinen arviointi : hieman hiomalla timantiksi - Huotari, Kari; Pitkänen, Sari; Jauhola, Laura (Raportteja / Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ISSN 2242-2846, 2012)
Sammandrag: Extern utvärdering av modulmodellen för integrationsutbildning för invandrare : vägen till en finslipad diamant.
Keywords: maahanmuuttajat; kotoutumiskoulutus; arviointi; kotoutuminen (maahanmuuttajat); kotouttaminen (maahanmuuttajat); aikuiskoulutus; koulutus; työvoimakoulutus; työllistyminen