Asfalttikartellin valtiolle aiheuttamien vahinkojen arviointi : loppuraportti - Saxell, Tanja; Tukiainen, Janne; Siikanen, Markku (Helsinki : Valtion taloudellinen tutkimuskeskus, 2011)
Abstract.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-951-561-979-2 (PDF).
Keywords: julkiset hankinnat; tienpäällysteet; asfaltointi; kartellit; taloudelliset vahingot; valtiontalous; arviointi