Formaterade nyheter : studier i hur tv-nyheter formatmässigt editeras, gestaltas och tas emot - Nykvist, Ari. (Åbo : Åbo Akademis förlag ; Pargas, 2011)
English summary.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona (ISBN 978-951-765-577-4)
Keywords: vastaanotto; televisio; nyheter; televisio-ohjelmat; televisiojournalismi; ohjelmatuotanto; formaatit; uutiset; uutisvälitys; yleisötutkimus; nyhetsförmedling; television (massmedier); format; publikundersökning; programproduktion