Hallitustyöskentelyn ketteryys, voima ja tietopohja : hallitusohjelmakokonaisuuden seurantamenettelyn arviointi ja kehittäminen. - Eerola, Petri; Suomi. Valtioneuvoston kanslia (Helsinki : Valtioneuvoston kanslia : Yliopistopainon kirjamyynti [jakaja], 2010)
Regeringsarbetets smidighet, kraft och kunskapsunderlag : utvärdering och utveckling av uppföljningsförfarandet av regeringsprogrammet som helhet.
Sammandrag: Regeringsarbetets smidighet, kraft och kunskapsunderlag : utvärdering och utveckling av uppföljningsförfarandet av regeringsprogrammet som helhet.
Tiivistelmä myös suomeksi.
Selvityksen on toteuttanut Valtioneuvoston kanslian tilauksesta Petri Eerola.
Myös verkkoaineistona ISBN 978-952-5896-20-6 (PDF)
Myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-5896-18-3, PDF).
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: hallitukset (valtiot); hallitusohjelmat; politiikkaohjelmat; toteutus; seuranta; regeringsprogram; uppföljning