Säätyläisnaisten pukeutuminen Suomessa 1700-luvulla = Dress of gentlewomen in Finland in the 18th century - Pylkkänen, Riitta, 1910-1982.; Keyworth, L. A.; Ojansuu, Päivikki; Pettersson, Lars; Suomen Muinaismuistoyhdistys (Helsinki : [Suomen muinaismuistoyhdistys], 1982)
Dress of gentlewomen in Finland in the 18th century.
English summary.
Sarjalla myös ruots. nimeke.
Keywords: 1700-luku; asusteet; barokki; hatut; historia; jalkineet; kampaukset; kauneudenhoito; kustavilainen aika; miehet; muoti; naiset; päähineet; pukeutuminen; pukuhistoria; renessanssi; rokokoo; sääty-yhteiskunta; säätyläiset; sosiaalinen asema; tyylikaudet; tyylit; vaatteet; vaatturit; Suomi