Talvi 2009-2010 Suomen rautateillä : tapahtumat ja johtopäätökset. - Paavilainen, Jouni; Mäkelä, Tommi; Liikennevirasto (Helsinki : Liikennevirasto, 2010)
Vintern 2009-2010 på Finlands järnvägar : händelser och slutledningar.
Winter 2009-2010 on Finnish railways : events and conclusions.
Teksti: Jouni Paavilainen ja Tommi Mäkelä.
Keywords: 2009; 2010; talvi; rautatieliikenne; rautatiet; rautatiekalusto; talvikunnossapito; radanpito; ongelmat; vaikeudet; häiriöt; varautuminen