Yrittäjyyskatsaus 2009. - Työ- ja elinkeinoministeriö ([Helsinki] : Työ- ja elinkeinoministeriö : Edita Publishing [jakaja], 2009)
Översikt över företagsamheten 2009.
Entrepreneurship review 2009.
Julkaistu myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-227-286-7 PDF)
Keywords: yrittäjyys; yritystoiminta; yrittäjät; kasvuyritykset; maaseutuyritykset; naiset; luovat toimialat; hyvinvointiala; företagsverksamhet; företagare; entreprenörskap; entrepreneurship