Unelmasta totta : Lapin harmonikkamusiikin isä Seppo Leino - Leino, Ulla.; Mikkonen, Raija; Heine, Pauliina ([Ylitornio] : Väylä, 2009)
4 kappaletta.
Kirjassa neljän Seppo Leinon säveltämän laulun nuotinnokset: harmonikka, sanat, sointumerkit.
Musiikin esityskokoonpano: melodia, harmonikka.
Sanat: suomi.
Keywords: Leino, Seppo, -- 1949-; Kirsikoti; 1970-luku; 1980-luku; 1990-luku; 2000-2009; henkilökuvat; muusikot; harmonikka; säveltäjät; musiikinopettajat; harmonikansoittajat; viihdetaiteilijat; elämäkerrat; viihdemusiikki; kehitysvammaiset; asuminen; yhteisöt; asumispalvelut; taiteilijat; Suomi; Lappi; Lieksa; viihdemusiikki