Yhteistalouden purkaminen avoliiton päättyessä : lausuntotiivistelmä - Ahlas, Pauliina; Oikeusministeriö (Helsinki : Oikeusministeriö, 2009)
Referat: Upplösning av gemensamt hushåll när ett samboförhållande upphör : remissammandrag.
Myös verkkoaineistona ISBN 978-952-466-868-2 (PDF)
Keywords: avoliitto; avoero; omaisuus; jakaminen; omistus; lainsäädäntö; perintöoikeus; samboende; upplösning av samboende; egendom; delning; ägande; lagstiftning; arvsrätt