Hankala hallintouudistus - Airaksinen, Jenni (Acta Universitatis Tamperensis, ISSN 1455-1616, 2009)
Abstract (s. 6-7).
Keywords: hallinnonuudistus; kunnallishallinto; kunnat; yhteistyö; seutuyhteistyö; verkostot; grounded theory; förvaltningsreform; kommunalförvaltning; kommuner; nätverk; förvaltning; bygdegemenskap