Mitä kuuluu? - Myllyniemi, Sami. ([Helsinki] : Opetusministeriö : Nuorisotutkimusverkosto : Nuorisoasiain neuvottelukunta, 2008)
Sammandrag (s.135-138). - Abstract (s. 139-142).
Ilm. myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-485-586-0, pdf).
Julkaistu myös verkossa (ISBN 978-952-485-586-0, PDF).
Myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-485-586-0, PDF).
Keywords: 2000-luku; 2008; 2000-talet; 2008; sysselsättning; Internet; käyttö; nuoret; ajankäyttö; arki; arvot; asenteet; elämänodotukset; julkiset palvelut; koulutus; kunnallispolitiikka; kunnat; vaikuttaminen; mielipiteet; elinolot; nuorisotoimi; tulevaisuudenodotukset; turvattomuus; työelämä; yhteisöllisyys; nuorisopolitiikka; nuorisotutkimus; nuorisotyö; osallistuminen; palvelut; poliittinen käyttäytyminen; tulevaisuus; työ; työllistyminen; työllisyys; verkkoyhteisöt; poliittiset asenteet; internet; arbetsliv; attityder; delaktighet; deltagande; framtidsförväntningar; förväntningar på livet; kommunalpolitik; kommuner; medborgare; offentlig service; opinioner; osäkerhet; påverkan; samhället; sammanhållning; tidsanvändning; ungdomar; levnadsförhållanden; ungdomsarbete; ungdomsforskning; ungdomsväsen; utbildning