Perfect - Pallolaajennus ja ohitusleikkaus : toimenpiteiden kustannukset ja vaikuttavuus tuottajatasolla - Seppälä, Timo T.; Hartikainen, Juha; Häkkinen, Simo; Juntunen, Merja; Linna, Miika; Nikus, Kjell; Pelanteri, Simo; Peltola, Mikko; Rauhala, Auvo; Vento, Antti (Työpapereita / Stakes, ISSN 1795-8091, 2008)
Tiivistelmä.
Keywords: Coronary Artery Bypass : economics; Angioplasty, Balloon : economics; Treatment Outcome; Health Care Quality, Access, and Evaluation; Coronary Artery Bypass : statistics & numerical; Angioplasty, Balloon : statistics & numerical data; sepelvaltimotauti; terveystaloustiede; vaikuttavuus; kustannukset; sydänkirurgia; leikkaushoito; pallolaajennus; ohitusleikkaukset