The coliform index and waterborne disease : problems of microbial drinking water assessment

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

QR-koodi
Finna-arvio
(0)

The coliform index and waterborne disease : problems of microbial drinking water assessment

Tallennettuna:
Genre
Ulkoasu
1 online resource (xii, 194 pages) : illustrations
Kieli
englanti
Julkaisija London ; New York : E & FN SPON 1997.
Luokitus
Aiheet
Lisätiedot
Cara Gleeson and Nick Gray
Bibliografia
Includes bibliographical references (pages 166-190) and index.
ISBN
0203476883
9780203476888
041921870X
9780419218708
0203785126
9780203785126
0203236505 electronic bk
9780203236505 electronic bk
Pääsy Aineisto on käytettävissä Jyväskylän yliopiston verkossa
Huomautukset
EBSCOhost
Julkaisijan tunnus
EBSCO eBook ocm57317560