Lääkehuollon keskushallinnon kehittäminen : selvityshenkilön raportti - Huttunen, Jussi; Sosiaali- ja terveysministeriö ([Helsinki] : Sosiaali- ja terveysministeriö, 2008)
Referat: Utvecklande av läkemedelsförsörjningens centralförvaltning : utredningsmannens rapport.
Sammandrag (s. 5): Utvecklande av läkemedelsförsörjningens centralförvaltning : utredningsmannens rapport.
Summary : Development of the central administration of pharmaceutical service in Finland : report by Rapporteur ad int.
Summary: Development of the Central administration of pharmaceutical service in Finland : report by a rapporteur ad int.
Tiivistelmä (s. 3).
Summary (s. 7): Development of the central administration of pharmaceutical service in Finland : report by a Rapporteur ad int.
Julkaisussa verkkoaineiston ISBN virheellisesti 978-952-00-639-4.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-00-2619-6, PDF).
Myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-00-2639-4).
Myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-00-2639-4, PDF).
Keywords: Pharmaceutical Services; Pharmaceutical Services -- organization & administration; utveckling; sosiaali- ja terveyshallinto; kehittäminen; lääkeala; hallinto; keskushallinto; lääkehuolto; lääkehoito; lääkepolitiikka; lääkkeet; läkemedelsförsörjning; läkemedelsbranschen; läkemedel; förvaltning; social- och hälsovårdsförvaltning; centralförvaltning; terveystalous; lääkkeet; hallinto; keskushallinto; sosiaali- ja terveyshallinto; drugs; terveystalous; lääkkeet; health economics; läkemedelsförsörjning -- utveckling; Finland; Suomi; Finland