Työolot ja tuottavuus - työpaikkavirtojen nosteessa vai puristuksessa? - Ilmakunnas, Pekka; Johansson, Edvard; Maliranta, Mika (Keskusteluaiheita / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, ISSN 0781-6847, 2008)
Abstract in English.
Keywords: utveckling; tuottavuus; työpaikat; työolot; teknologia; uudistukset; muutos; työntekijät; työvoiman liikkuvuus; kehitys; arbetsförhållanden; produktivitet; arbetstagare