Tehostetun kameravalvonnan ja alennetun puuttumiskynnyksen vaikutus turvallisuuteen - Malmivuo, Mikko; Rajamäki, Riikka; Suomi. Liikenne- ja viestintäministeriö ([Helsinki] : Liikenne- ja viestintäministeriö, 2008)
Referat: Den effektiviserade automatiska övervakningens och nedsatta toleransens effekt på trafiksäkerheten.
Abstract: Effect of intensified automatic speed control and decreased tolerance on traffic safety.
Lintu = Liikenneturvallisuuden pitkän aikavälin tutkimus- ja kehittämisohjelma.
Julkaistu myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-201-761-1).
Myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-201-761-1).
Keywords: kameravalvonta; valvonta; tieliikenne; ajonopeus; ylinopeus; liikenneturvallisuus