Pyhännällä tutkitut suot ja niiden turvevarat. Osa 1 - Toivonen, Tapio; Herranen, Teuvo (Turvetutkimusraportti, ISSN 1235-9440, 2008)
Abstract: The peatlands and peat reserves of Pyhäntä, part 1, Northern Ostrobothnia.
Keywords: suot; turvevarat; turvemaat; Pyhäntä