Utilitas restauroinnissa : historiallisen rakennuksen käyttötarkoituksen muutos ja funktionaalinen integriteetti - Perkkiö, Miia (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 0355-3213, 2007)
Abstract: Utilitas in restoration : the re-use of historical building and functional integrity.
Keywords: kulttuurihistorialliset rakennukset; entistäminen; korjausrakentaminen; rakennukset; uudelleenkäyttö; autenttisuus; funktionaalisuus; rakennussuojelu; rakennuskulttuuri; arkkitehtuuri; historia