The use of assisted fertilization in Finland : health effects and equity - Klemetti, Reija; Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus ([Helsinki] : Stakes, 2006)
Abstract (s. 7-8).
Tiivistelmä: Hedelmöityshoitojen käyttö Suomessa : terveysvaikutukset ja oikeudenmukaisuus.
Sammandrag (s. 5-6).
Sammanfattning: Användningen av assisterad befruktning i Finland : hälsoeffekter och rättvisa.
4 excerpts
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Keywords: Ovulation Induction; Embryo Transfer; Risk Factors; Health Status; Abnormalities, Multiple; Pregnancy Outcome; Registries; Ovarian Hyperstimulation Syndrome; Fertilization in Vito; Prenatal Care -- economics; Social Justice; Reproductive Techniques, Assisted; Fertilization in Vitro; Fertilization in Vitro -- economics; Fertilization in Vitro -- utilization; Ovulation Induction -- adverse effects; Ovulation Induction -- utilization; Infertility; Congenital Abnormalities -- epidemiology; Abortion, Spontaneous; Treatment Outcome; Socioeconomic Factors; Private Practice; Community Health Services; Child; Female; Dissertations, Academic; Reproductive Techniques, Assisted -- adverse effects; Fertilization in Vitro -- adverse effects; Health Services Accessibility; Reproductive Technigues, Assisted; Health Care Costs; hedelmöityshoito; koeputkihedelmöitys; hedelmättömyys; hoito; komplikaatiot; keskenmeno; terveysvaikutukset; sosioekonomiset tekijät; alueelliset erot; oikeudenmukaisuus; käyttö; lapset (ikäryhmät); kustannukset; epämuodostumat; lapsettomuus; väitöskirjat; hoitotiede; yhdenvertaisuus; keinoalkuiset lisääntymismenetelmät; kustannukset; terveysvaikutukset; lapset; Suomi; provrörsbefruktning -- in vitro fertilisering -- ovulationsinduktion -- registerundersökning -- hälsopåverkan -- komplikationer -- OHSS -- barnens hälsa -- medfödda missbildningar -- kostnader -- rättvisa -- IVF -- ovulation induction -- health effects -- register-based study -- complications -- child health -- perinatal health -- congenital anomaly -- equity -- costs; Academic Dissertations; väitöskirjat