Short-term effects of forest restoration on beetle diversity - Toivanen, Tero. (Jyväskylä : University of Jyväskylä, 2007)
Yhteenveto: Metsien ennallistamisen merkitys kovakuoriaislajiston monimuotoisuudelle.
Vain tiivistelmäosa
Väitöskirja
Myös painettuna (ISBN 978-951-39-2777-6).
XLUETTELOITU
Keywords: metsäekosysteemit; metsänhoito; kovakuoriaiset