Lehijärven valuma-alueen laskeutusallas- ja kosteikkokartoitus sekä Haikonojan allaskosteikkosuunnitelma - Tuokko, Piia. ([Hämeenlinna] : Hämeenlinnan kaupunki : Hämeenlinnan seudullinen ympäristötoimi, 2005)
Abstract.
Järki-hanke.
Keywords: järvet; kosteikot; laskeutusaltaat; valuma-alueet; vesistönkuormitus; vesiensuojelu; Hattula; Lehijärvi