Omistajuus ja yritysten menestyminen : analyysia suomalaisella aineistolla - Pajarinen, Mika.; Ylä-Anttila, Pekka (Helsinki : Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, 2006)
Abstract: Ownership and firm performance : some evidence from Finland.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: rakenne (ominaisuudet); ulkomaalaisomistus; pörssiyhtiöt; valtionyhtiöt; perheyritykset; menestyminen; yritykset; omistus; Companies; Ownership