Kanavamuseon kehittäminen : selvitys - Honkanen, Pekka (Helsinki : Liikenne- ja viestintäministeriö, 2006)
Abstract: Report on development of the Canal Museum.
Referat: Utredning om Kanalmuseets utveckling.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Kanavamuseo; museot; kanavat (vesiväylät); kehittäminen