Vanhan kirjasuomen ”viimeinen korpimaa” - Kallio, Petri (Sananjalka, 2019)
Harri Uusitalo: Tausta, tekijä ja kieli: Filologinen tutkimus Aitolahden koodeksin lainsuomennoksesta. Annales Universitatis Turkuensis, sarja C, osa 471. Turun yliopisto, Turku 2019. http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-7669-0. 345 sivua.
Keywords: vanha kirjasuomi