Retoriikassa tapahtuu - Kivistö, Sari; Mehtonen, Päivi; Sarasti-Wilenius, Raija (Tieteessä tapahtuu, 2006)
Tieteessä tapahtuu -lehden edellisessä numerossa 5/2006 Jukka-Pekka Puro arvioi Juhana Torkin Puhevalta-teoksen. Arvioituun teokseen meillä ei ole tässä sanomista, mutta Puron arvio antaa niin kapean kuvan suomalaisesta retoriikan kirjallisuudesta, että tahdomme muistuttaa siitä retoriikan tieteellisen tutkimuksen monipuolisuudesta, mikä jää aiheesta puhuttaessa usein huomiotta.
Keywords: retoriikka