En omfattande analys av dödens makter - Enges, Pasi (Budkavlen, 2013)
Recension av: Koski, Kaarina 2011: Kuoleman voimat. Kirkonväki suomalaisessa uskomusperinteessä. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Helsinki. 371 s. Med engelsk sammanfattning.