Paikka, jossa dakotat asu(i)vat - Hännikäinen, Outi-Kristiina (Terra, 2011)
North country : the making of Minnesota / Mary Lethert Wingerd. Minneapolis : University of Minnesota Press, 2010.
Keywords: Wingerd, Mary Lethert; intiaanit - historia - Pohjois-Amerikka - Minnesota; intiaanit - dakotat - Pohjois-Amerikka