Suomalaiset maailmaa tutkimassa - Linkola, Hannu (Terra, 2010)
Suomalaiset tutkimusmatkat / Markku Löytönen (toim.). Helsinki : SKS, 2009.
Keywords: Suomalaiset tutkimusmatkat; tutkimusmatkat - historia; tutkimusmatkailijat - suomalaiset