Avauksia rytmien filosofiaan - Vuolteenaho, Jani (Terra, 2005)
Rhythmanalysis: space, time and everyday life, Henri Lefebvre, Continuum (2004)
Keywords: kirja-arvostelut - yhteiskuntafilosofia; rytmi; arkielämä